(Beroeps)opleiding

Externe klanten zijn van harte welkom bij het Leercentrum van Zuidwester. Wij bieden professionals van andere (zorg-)organisaties de mogelijkheid om deel te nemen aan het brede leeraanbod van het Leercentrum. Over de diverse mogelijkheden vindt u op deze pagina meer informatie.

Zo is er de mogelijkheid van externe instroom op de beroepsopleidingen, zijn er mogelijkheden voor bijscholing en is er een aanbod voor persoonlijke begeleiding. Op deze site is hierover meer informatie te vinden.

Ook is het mogelijk ons leeraanbod incompany uit te laten voeren in uw eigen organisatie. Het is dan optimaal mogelijk de leeractiviteiten inhoudelijk af te stemmen op de specifieke situatie van uw eigen organisatie c.q. woning/afdeling. Maatwerk dus.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het Leercentrum.

Primaire beroepsopleiding MBO (in-company)
Op zoek naar de combinatie van werken en leren? Informeer dan naar de mogelijkheden voor deelname aan de MBO beroepsopleiding Maatschappelijke Zorg, begeleider gehandicatenzorg niveau 3 en Persoonlijk Begeleider niveau 4. Jaarlijks wordt bekeken of er voldoende behoefte is aan nieuwe medewerkers om deze opleiding te starten.

Voor meer informatie klik hier

Erkend leerbedrijf
Zuidwester is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Hiermee is een toekomstige professional in de zorg verzekerd van een goede leerplek, waar je veel kunt leren en professionele begeleiding krijgt.

Stageplaatsen   
Tijdens je (beroeps)opleiding praktijkervaring opdoen of onderzoek uitvoeren? Zuidwester biedt tal van mogelijkheden aan leerlingen en studenten van diverse opleidingen om in de praktijk te leren en te onderzoeken. We hebben stageplaatsen beschikbaar voor MBO (BOL) en bieden ook mogelijkheden voor afstudeerders van HBO en WO opleidingen.

Wil je meer weten over leren en werken of over de stagemogelijkheden binnen Zuidwester? Neem dan contact op met het Leercentrum.   

Wil je een stageplaats aanvragen klik dan hier.