RECORD!

21 diploma’s uitgereikt op Zuidwester

Op dinsdag 30 juni was het weer feest bij Zuidwester, want 21 leerlingen van de incompany-opleiding MZ4 hebben het fel begeerde diploma in ontvangst genomen. Dit feestelijk gebeuren vond plaats op de dependance van het Leercentrum, gevestigd in het gebouw van de Exoduskerk te Sommelsdijk.

De klas is in 2012 gestart met 26 leerlingen en in het 2e leerjaar stroomde er 2 mensen in. Helaas hebben 5 mensen de eindstreep niet gehaald en 1 leerling hoopt haar diploma eind september in ontvangst te nemen. Jelle de Vos, ervaringsdeskundige van Zuidwester was deze middag de gastheer en zorgde ervoor dat alles tijdens de diplomering goed verliep.Er was aandacht voor de werkbegeleiders, docenten en praktijkopleiders, daar zij de zware taak hadden om de leerlingen te begeleiden, doceren en ondersteunen gedurende de opleiding. Tevens was er een speciaal woord van dank aan alle familie en vrienden/kennissen, die de leerlingen hebben ondersteund tijdens deze 3 jarige opleiding.

Tijdens de receptie, die druk werd bezocht door familie, vrienden, collegae en niet te vergeten de cliënten van Zuidwester, werden deze leerlingen uitbreidt in het zonnetje gezet.

Zuidwester is hiermee weer 21 gemotiveerde en gekwalificeerde begeleiders rijker.