(Beroeps)opleiding

Zuidwester investeert in de opleiding van toekomstige professionals in de zorg. Maar ook in medewerkers die hun beroepskwalificaties willen verbreden en verdiepen. Dat doen we door zelf in-company opleidingen te verzorgen en stageplaatsen te bieden aan aankomend professionals die elders hun opleiding volgen.

Primaire beroepsopleiding MBO (in-company)
Op zoek naar de combinatie van werken en leren? Informeer dan naar de mogelijkheden voor deelname aan de MBO beroepsopleiding Maatschappelijke Zorg, begeleider gehandicaptenzorg niveau 3 of Maatschappelijk Zorg, persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg, niveau 4. Jaarlijks wordt bekeken of er voldoende behoefte is aan nieuwe medewerkers om deze opleiding te starten.

Voor meer informatie klik hier

Erkend leerbedrijf
Zuidwester is een door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs en Bedrijfsleven (SBB) erkend leerbedrijf. Hiermee is een toekomstige professional in de zorg verzekerd van een goede leerplek, waar je veel kunt leren en professionele begeleiding krijgt.

Stageplaatsen   
Tijdens je (beroeps)opleiding praktijkervaring opdoen of onderzoek uitvoeren? Zuidwester biedt tal van mogelijkheden aan leerlingen en studenten van diverse opleidingen om in de praktijk te leren en te onderzoeken. We hebben stageplaatsen beschikbaar voor MBO (BOL) en bieden ook mogelijkheden voor afstudeerders van HBO en WO opleidingen.

Wil je meer weten over leren en werken of over de stagemogelijkheden binnen Zuidwester? Neem dan contact op met het Leercentrum.   

Wil je een stageplaats aanvragen klik dan hier.