Cliënten leren via het Leercentrum

Het Leercentrum staat open voor alle cliënten van Zuidwester. Als je op de homepage klikt op het tabblad Cliënt vind je van alles over wat je kunt leren. Alle vragen over leren kun je bij ons stellen. Wij gaan dan kijken wat er mogelijk is aan leren binnen of buiten Zuidwester.

Ga gerust op ontdekkingstocht naar wat je allemaal kunt leren. Zo hebben we lesmateriaal voor cursussen die je zelf of samen met anderen kunt doen. Maar ook cursussen die je binnen of buiten Zuidwester kunt volgen. We hebben ook informatie over leren en werken. Je kunt er ook allerlei websites vinden waar je iets van kunt leren, of leuke filmpjes waar je informatie vandaan kunt halen. Kortom, deze website is er speciaal voor jullie!

Wij nodigen je uit om gewoon maar eens rond te kijken, want door te doen leer je veel meer. Alles wordt voorgelezen, dus als je niet kunt lezen, kun je toch meedoen. Ook kun je een begeleider of vrijwilliger vragen om er met jou eens voor te gaan zitten. Of een medebewoner, want samen leer je nog meer!

Oh ja, heel veel op deze website is gratis. Als het niet gratis is staat er bij hoeveel het kost. Van een bestelling via de site krijg je dan een rekening.

Het Leercentrum laat cliënten graag meedenken. Dus als je iets mist in het aanbod, of je hebt andere vragen? Neem dan contact op met het Leercentrum ikwilleren@zuidwester.org